Arbeta hos oss

Miljöanalys Scandinavia AB är ett företag som expanderar snabbt, vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna och ambitiösa personer. Skicka ett mail till info@miljoanalys.com så kontaktar vi dig.

Kultur och värderingar

Att jobba hos oss innebär ett arbete som präglas av frihet under ansvar. Vi tror att människor alltid vill göra sitt bästa och kan lägga upp arbetet som det passar bäst för individen. Vi är ett team som stöttar varandra och respekterar allas olikheter.

Kommunikation

Grundpelaren hos Miljöanalys är kommunikation - i allt vi gör och i alla kontakter vi har är en god, respektfull och informativ dialog det viktigaste. Våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och kollegor ska alltid känna sig delaktiga och informerade om vad vi gör. På så vis kan vi utvecklas och bli ännu bättre.

Visionärer

Inga drömmar är för stora för oss - vi siktar alltid högt och strävar efter att bli framgångsrika inom vårat yrkesområde. Vi ser gärna att du som blir Miljöanalys nästa medarbetare har drömmar som till en början känns ouppnåeliga – vi vill hjälpa dig att nå dit!

Omtänksamhet

Miljö är viktigt för oss, och vi vill alltid leverera det som är bäst för miljön och våra kunder. Vi bryr oss om våra kunder, på riktigt. Vi ger alltid det lilla extra!

Lediga tjänster

Vi vill alltid komma i kontakt med kvalificerade människor. Kanske är du vår nästa medarbetare på Miljöanalys Scandinavia AB koncernen.

KONTAKTA OSS HÄR